Denna blogg har ”inflytande”!

Bara 17% av svenska de bloggarna har mer inflytande än denna. Det påstår i alla fall bloggen inflytande.se. Det som avgör framgången är antalet länkar till denna blogg.

Inflytande kan kanske också mätas genom besök. Hittills har besökare klickat drygt 72.000 gångar. Inte dåligt. Fn liggar antalet klick på ca 700 per vecka.

Det är intressant att se att artiklar som är mer än året gamla fortfarande får besök. Ett exempel är Jehovas Vittnen missbrukar religionen som publicerades i sept 2007. Den har lästs 2.800 gånger och läses fortfarande var dag med ett fåtal undantag.

Det finns nästan 1000 kommentarer till artiklarna. Drygt hälften av dem kommer från läsarna, de övriga är svar på tal. De som bemödar sig med att reagera på det som skrivs i bloggen ska inte negligeras.

För närvarande är klimatfrågan prioriterad. Den är oerhört viktig. Många verkar lita blint på FNs klimatpanel IPCC och en ganska liten grupp klimatforskare. Det är inte rimligt när det gäller en så avgörande fråga. I stället bör var och en göra vad den kan för att själva, efter bästa förmåga, sätta sig in i det komplicerade materialet.

På denna blogg har polemiken inget större utrymme utan ambitionen är i stället att så sakligt som möjligt beskriva det aktuella kunskapsläget baserat på vetenskapligt etablerade källor. Det är det som ger inflytande och många besök.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: