Se gärna Global Warming Meltdow, men kolla fakta

Meteorologen John Coleman går till ett nytt våldsamt angrepp på IPCC i denna film. Det finns en del han säger som är helt fel, men annat som det finns anledning att gräva djupare i.

Ett par exempel:

Part 8 (4:00) Intervju med John Christy där han säger att den temperaturstatistik som NASA GISS överdriver värmeutvecklingen och att NASAs mätningar med satellit inte registrerar någon global uppvärmning. Stämmer det? Som ateist är jag något skeptisk till forskare som är bokstavstroende baptist och missionär. Å andra sidan är hans vetenskapliga meriter betydande.

Part 9 (5:40) Coleman säger att Andrew Lacis, ledande IPCC-forskare, helt underkänner ett executive summary i IPCCs rapport 1997. ”It sounds lite something put together by greenpease.” Av det kan man tro att Lacis inte stöder hypotesen om global warming. Men det gör han. Läs Dot Earth i New York Times.

Kolla sedan gärna reklamen för Audi i Part 8 (tid 0:20). Reklam för miljösmart bil med en beskrivning av hur det framtida klimatsamhälle kan se ut. Lebbigt!

Annonser

One Response to Se gärna Global Warming Meltdow, men kolla fakta

  1. folke kelm skriver:

    Nu har jag inte tittat på filmen, för jar tycker det har ingen mening. John Coleman har ljugit stort innan, han gör det säkert ochså i den här filmen. hans nivå är faktiskt under all kritik.
    Men, att gräva djupare i… John Christy…
    Du borde inte bedöma honom efter hans trosuppfattning. Det här gäller vetenskap. Då ska Du läsa vad han har publicerat, och här ligger något helt snett. hans vetenskapliga verk visar nämligen att satelliterna visar uppvärmning. Säger han nåt annat i intervjun, då ljuger han antingen i sina publikationer, eller han ljuger inför kameran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: