Är Bantningssprayen Sensaslim – en bluff?

Ett företag lanserat en revolutionerande metod för bantning. Det räckar att spraya en vätska i munnen för att få kilona att rasa. Det handlar om Sensaslim.

Marknadsföringen är intensiv. En googling på svenska webbar ger 695000 träffar.

I Sverige marknadsför sprayen av Dietspray. I annonsen berättar en läkare förtroendefullt om sprayen. Men det är en bluff. Läkaren har tagit helt avstånd från sprayen och företag.

Tvekslöst är läkaren Dr Matthew Capehorn extremt ömdömeslös. Men fakta kvarstår – han tar tillbaka det han sagt. Daily Mail ger en god bild av doktorns agerande.

Mannen bakom Sensaslim och ett tidigare liknande bantningsprodukter (Slimmist) verkar vara Peter Foster som suttit i fängelse på tre kontinenter för försäljning av bantningsprodukter..

Enligt Australienska konsumentverket är undersökningen en bluff.  Federal Court of Australia (motsvarar hovrätt?) har nu tagit ett interimbeslut som förbjuder Sensaslim Australia att påstår att återförsäljare kan tjäna på att sälja Sensaslim och att det är riskfritt att investera i sådan försäljning.

Mer att läsa:

Annonser

2 Responses to Är Bantningssprayen Sensaslim – en bluff?

 1. Carl skriver:

  Hej Hans. Jag måste tyvärr säga emot dig. Det fungerar verkligen som det är tänkt att det skall göra. Ta bort sötsug och göra så att maten smakar mindre genom att spraya i munnen 10 minuter innan måltid.
  Känns inte seriöst att recensera en produkt innan Du testat den själv. Skicka gärna din adress, så kommer det en förpackning per post -alldeles gratis!
  När det gäller nöjda kunder eller rättare sagt kunder som inte varit nöjda, så ligger det i dagsläget på otroliga 0,6%! Det borde säga det mesta! I det antalet kunder är det även inkl. de som hört av sig och tyckt att smaken inte varit den bästa. Men effekten/resultatet av produkten varit tillfredställande.
  Så Välkommen att höra av dig med adress, så får du skriva en rescension -Efter att du testat Sensaslim på riktigt!

  Mvh.

 2. Hans Iwan Bratt skriver:

  Nej, jag vill vare sig testa Sensaslim eller andra produkter där det finns övertygande dokumentation som visar att det är lurendrejeri.

  Lägg ned verksamheten och ägna dig åt något seriöst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: