Ambres lever – fast död

Bluffmakaren Sture Johansson tänker ge ut en bok AMBRES – En död talar.  Men han skriver inte själv. Det gör hans alter ego Ambres, den där egyptiern som dog för ca 3000 år sedan och som valt att dela med sig av sin ålderstigna visdom genom Johanssons kropp.

Fast det tar ett tag att få fram bokens manus. Boken ska komma 2015-01-01. Annars kan man tycka att Ambres haft tillräckligt med tid för att få ihop bokmanuset.

Utgivare är Telegram Bokförlag som ägs av Telegram Studios. Men där är boken inte bekant:  Sorry, No Results. Try searching something else!  Ett bra råd.

Att Sture Johansson inte har tid att skriva någon bok är lätt att förstå. Han har ju fullt upp med sina kurser. Det är så arbetskrävande att tänker sluta 2007.

Men som Ambres Johansson säger: Låt oss fortsätta tillsammans och ge åt människan av allt det Nya som tillhör Den Nya Tidsåldern!. 

Hr Johansson svävar omkring i en helt egen tidsålder.

För kurserna har han ett intressant motto.

Vem jag är? Jag har uppstått ur er längtan. Längtan till att finna inre frihet och harmoni. Utan att veta om det har ni själva bett mig komma. Men jag är egentligen inte här för att lära er någonting. Jag är här för att väcka er till insikt om den kunskap ni redan har.

Vad betyder då detta? Jo, kom till min kursgård om ni vill. För då får jag pengar för att leva fritt och harmoniskt. Det är ingen liten stuga han har bluffat sig till http://www.ambres.se/sturegarden/

Det finns tyvärr åtskilliga som likt Sture Johansson som försörjer sig på att lura andra människor. Det enda sättet att försvåra deras verksamhet är att berätta om den.

Läs mer:

4 Responses to Ambres lever – fast död

 1. Patrik B skriver:

  Att ägna sig åt att kritiser andra är ju också ett sätt att framhäva sig själv. Jag kan oavasett min åsikt om ambres inte förstå människor som skall kritisera andra o hyckla människor som tjänar pengar. Det är samma sak att säga att alla som har en religös uppfattning är idioter för någon gud kan ju inte finnas! Det är ju inte någon som sett honom! Och har någon gjort det så måste denna person vara en idiot som borde skickas in på lämplig institution. Så länge som människor får ut något av det som de sysslar med och inte gör saker mot sin vilja så är det bra enligt mitt sätt att se på livet.

 2. Hans Iwan Bratt skriver:

  Jag vill absolut inte kritisera någon för att de tjänar pengar, men däremot kan en del tjäna pengarna på ett sätt som är värt kritik. Håller du inte med om det?

  Din parallell med personer som har en religiös uppfattning är intressant. Min uppfattning är att jag inte ska kritisera människor för att de tror på tokiga saker. Därmed inte sagt att varje form av gudstro är tokig. Dessutom finns det många tokiga trosuppfattningar som inte har med gudstro eller religion att göra.

  Det blir annorlunda när religiösa tjänar pengar på att sprida sin uppfattning. De har självklart all rätt att göra så, men de får då också tåla kritik. Yttrandefriheten är viktig och en förutsättning för ett demokratiskt samhälle.

  Därmed sagt att det finns all anledning att kritisera dem som sprider religiösa läror. Med kritisera menar jag att bedöma vad någon sagt eller och gjort och sedan tala om vad jag tycker är bra eller dåligt. Glädjande nog är det åtskilliga som tycker att det är intressant att ta del av mina bedömningar.

  Det fins tyvärr många bedragare typ Ambres som helt sannolikt vet att det de sysslar med är bluffverksamhet och de tjänar grova pengar på att lura människor.

  Sture Johansson fortsätter sin bluffverksamhet. Han lukrativa verksamhet har stimulerat andra att haka på. Ett exempel är Ann Fritze som startat en helt snurrig blogg. En annan befängd bloggare heter Carita också uppenbart påverkad av Sture Johansson.

  De som bluffar ska avslöjas En del människor är lättlurade, men kan komma till insikt om det genom att andra kritiserar bedragarna.

 3. Ann Fritze skriver:

  Efter alla dina bedömningar om Andra, kan jag bara haka på och säga, Med all respekt till dig Hans Iwan Bratt, att aldrig bedöma i något som man själv Ej har i gåvor, samt Ge upp dina sarkasmer, där andra ger i godo. Ann som du bedömer snurrig,,,,,,

 4. Birgitta Lindh skriver:

  Hej Hans.
  Har sedan tidigare följt dina bloggar och insett att du ansvarar för att kritisera och bedöma andras Andliga kännanden. Läs och begrunda istället för att bedöma och ansvara illa för andras möjligheter i andligheten. Du borde veta bättre genom dina år med möjligheter i andras kunskaper och hålla din blogg på en högre nivå en vad du gör. Att Kritisera och Nedgöra Sture Johansson och Ann Fritze mm. Ger ut i enbart Avsmak där du enbart visar din okunskap. Fy skäms att veta om andras välvilja, Där du visar enbart Ovilja, i att förstå att en Gudstro finns men bara om man har en mognad i den. Så lär Hans av dom som Kan och det i att få till sig det Vackra som ändå dessa människor sprider för att både upplysa och lära ut, att det finns en Andra sida och det även för dej Hans även om du insisterar på annat. Har följt Ann Fritze i många år och Vet att denna ljuvliga människa Ej är snurrig men oerhört kunnig och seriösare av idag finns inte. Så sitt inte och kritisera och dra ner en människa som med mycket små medel stått upp för människor , där du i din tur vill stjälpa. Vänligen Birgitta Lindh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: