Katastrofalliansen kör igång

2013-11-08

Nu har katastrofalliansen dragit igång valkampanjen. Alliansen består av Miljöpartiet, Naturskyddsföreningen, WWF och SR/SVT. Strategin är att varje dag larma om allt större katastrofer.

Färgburk upphittat i en buske. Innehållet kan vara hur giftigt som helst. Massa djur dör i övre Jämtland. Rapporter kommer att en järv och två rävar redan gått under. Det är katastrof. En flyktingfamilj från Somalia får inte komma hit. De har ju släktingar här. Mammans mosters yngre systers bror har bott här flera månader. Katastrof.

En rad myndigheter har också engagerat sig. Naturvårdsverket har tagit fram ett katastrofalt underlag till regeringen. Eftersom (c) behöver röster så planerar de att säga att det är än värre. Det är urkatastrofalt eller ännu värre och begär att myndigheten hittar mer hemskheter.

Katastrofalliansen behöver fler idéer. De måste ju släppa minst en om dan under hösten. Och sedan ska antalet per dag öka. Så de behöver fler idéer. Hjälp dem! Kom med riktigt saftiga katastrofförslag. Minns vilken tur de hade med sälinfluensan. Då hade de tur. Nu får inte slumpen avgöra. Hela folket ska skrämmas halvt ihjäl. Minst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: